OPEN ATELIERS RIVIERSTRAAT EINDHOVEN

Beste mensen

EINDHOVEN Op zaterdag 18 en zondag 19 november worden de Open Atelierdagen gehouden van de kunstenaars die in het ateliercomplex PATAGONIA gelegen in Rivierstraat 15 A werken: Marielle van den Bergh, Mels Dees, Rogier Walrecht, Paul Legeland en Gustave Smeulders. Op weg naar hun ateliers passeert u rechts in het gangetje no 17A, waar mijn eigen atelier gevestigd is.

Van 12.00 uur tot 19.00 uur is iedereen van harte welkom om alle ateliers te bekijken in Rivierstraat 15A en 17A in Eindhoven.

DELFT In oktober werd mijn beeld  zonder iets te willen geplaatst in de pas geopende HORTUS OCULUS  van Land Art Delft. In de ronde schijf onderin is mijn gedicht te lezen:

zoals een dier je zoekt

al om de geur

en zacht tegen je aan

zo zonder iets  te willen

er te zijn

SITTARD  Van eind januari  tot en met half april 2019 zal mijn tentoonstelling TIJDSBEELDEN te zien zijn in DE DOMIJNEN in Sittard. Daarin worden door mij geselecteerde objecten uit hun historische verzameling gecombineerd met mijn eigen beelden en gedichten. Nader bericht volgt.

 

 

Dit bericht is geplaatst in geen categorie. Bookmark de permalink.